Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Vicenza-Chisinau

Transport Pasageri Vicenza-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, partenerul de încredere pentru călătoriile dvs. confortabile și sigure de la Vicenza la Chișinău și retur. Cu o rută regulată și o echipă dedicată, ne străduim să vă oferim cea mai plăcută experiență de călătorie posibilă.

Știm că fiecare călătorie este importantă, așa că am angajat șoferi și însoțitori cu experiență de peste 10 ani, asigurându-ne că sunteți în mâini sigure pe parcursul întregii călătorii. Cu Eurotransport, puteți fi sigur că ajungeți la destinație în confort și în siguranță.

În plus, pentru a vă face călătoria cât mai plăcută posibil, oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de călătoria dvs. fără griji.

Indiferent dacă călătoriți în interes de afaceri sau pentru plăcere, vă garantăm că veți găsi călătoria cu Eurotransport confortabilă și plăcută. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de neuitat în fiecare călătorie.

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în următoarea noastră călătorie pe ruta Vicenza - Chișinău și să vă bucurați de confortul și siguranța oferite de Eurotransport.

Vicenza - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
BusForFun Fermata Vicenza Est (strda Pelosa) / Vicenza Est, dupa Telepas pe dreapta în parcare
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md