Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Venezia-Chisinau

Transport Pasageri Venezia-Chisinau

Bine ai venit la Eurotransport, compania cu o vastă experiență în oferirea unei călătorii confortabile și plăcute între Venezia și Chișinău! Cu o rută regulată și o echipă dedicată de șoferi și însoțitori de bord cu experiență de peste 10 ani, ne străduim să aducem cel mai înalt nivel de confort și siguranță călătoriei tale.

Călătoria cu Eurotransport este mai mult decât o simplă deplasare - este o experiență relaxantă și plăcută. Odată ce te urci la bordul nostru, vei fi întâmpinat cu zâmbete calde și un serviciu atent. Oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit pentru a-ți face călătoria cât mai confortabilă posibil.

Indiferent dacă călătorești în scop de lucru sau de vacanță, vei aprecia siguranța și confortul oferite de Eurotransport. Autobuzele noastre sunt echipate cu cele mai recente facilități pentru a asigura o călătorie confortabilă și fără griji. Șoferii noștri experimentați se asigură că ajungi la destinație în timp util și în siguranță, făcând din călătoria ta o experiență plăcută de la început până la sfârșit.

Nu mai aștepta! Rezervă acum locul tău pe ruta noastră Venezia - Chișinău și pregătește-te să te bucuri de o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport!

Venezia - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Preganziol sau Spinea
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md