Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Sibiu-Chisinau

Transport Pasageri Sibiu-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport - liderul în călătorii confortabile și sigure între Sibiu și Chișinău! Cu o rută regulată și o echipă dedicată de șoferi cu experiență de peste 10 ani, vă garantăm călătorii plăcute și fără griji de la început până la sfârșit.

La Eurotransport, ne pasă de confortul dumneavoastră. De aceea, am pus la punct un serviciu care depășește așteptările. În timpul călătoriei, veți avea parte de ceai, cafea și gustări gratuite, pentru a vă face călătoria cât mai confortabilă posibil. Iar pentru cei care doresc să savureze o masă caldă, oferim chiar și un prânz gratuit.

Echipa noastră de însoțitori de bord este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura o călătorie lină și plăcută. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și serviciului clienților, ne străduim să vă oferim o experiență de călătorie de neuitat.

Fiecare călătorie cu Eurotransport este nu doar comodă, ci și sigură. Șoferii noștri profesioniști au ani de experiență în spatele lor și sunt dedicați să vă ofere o călătorie în deplină siguranță.

Rezervați acum și bucurați-vă de o călătorie confortabilă și plăcută cu Eurotransport între Sibiu și Chișinău. Nu lăsați timpul să treacă - alegeți confortul și siguranța pentru călătoria dumneavoastră!

Sibiu - Chisinau
35 EUR
Stația de plecare:
Intrarea pe autostrada”Centru Auto”
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md