Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - San Dona di Piave-Chisinau

Transport Pasageri San Dona di Piave-Chisinau

Ne mândrim cu ruta noastră regulată de la San Dova di Pave către Chișinău, oferind călătorilor noștri o experiență de neuitat de fiecare dată.

Cu șoferi și însoțitori de bord cu o experiență combinată de peste 10 ani, vă asigurăm că veți fi în mâini sigure pe tot parcursul călătoriei. Ne angajăm să vă oferim o călătorie confortabilă și plăcută, iar pentru a vă asigura că vă bucurați de fiecare moment, punem la dispoziție ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit în timpul călătoriei.

La Eurotransport, siguranța și confortul dumneavoastră sunt prioritățile noastre principale. De aceea, vehiculele noastre sunt întotdeauna întreținute și dotate cu cele mai moderne facilități pentru a face călătoria dumneavoastră cât mai plăcută și fără griji.

Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau plăcere, suntem aici să vă asigurăm că veți ajunge la destinație în condiții optime. De la confortul scaunelor noastre la serviciul impecabil oferit de echipa noastră, la Eurotransport, călătoria dumneavoastră este întotdeauna una memorabilă.

Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie de neuitat cu Eurotransport de la San Dova di Pave către Chișinău!

 

 

San Dona di Piave - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Telepass (Via Calnova) lângă Hotel Omnia
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md