Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Rimini-Chisinau

Transport Pasageri Rimini-Chisinau

Vrei să călătorești de la Rimini la Chișinău în cele mai bune condiții? Aici ai compania care îți asigură tot de ce ai nevoie! Cu echipa Eurotransport care are o experiență vastă, pornești într-o călătorie minunată de la Rimini către Chișinău.

Alături de noi, veți experimenta o călătorie excepțională, plină de confort și siguranță. Echipa noastră de șoferi experimentați și profesioniști este dedicată să vă ofere cea mai bună experiență de călătorie. Însoțitoarele de bord sunt mereu la dispoziție să ai parte de o călătorie minunată!

Autobuzele noastre moderne sunt dotate cu cele mai noi facilități pentru a vă asigura o călătorie comodă și relaxantă. Ne preocupăm de fiecare detaliu, de la confortul scaunelor la facilitățile oferite la bord.

În plus, vă oferim o varietate de servicii pentru a vă face călătoria mai plăcută. De la ceaiul și cafeaua proaspătă la gustările delicioase pe care vi le oferim cu drag, până la prânzul gratuit vă asigurăm că vă veți simți ca acasă în timpul călătoriei.

Călătorind cu noi, aveți garanția unei călătorii fără griji și neplăceri. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență memorabilă și plăcută, astfel încât să vă întoarceți la noi ori de câte ori alegeți să călătoriți.

Alegeți Eurotransport pentru călătoriile dumneavoastră și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie extraordinară de la Rimini la Chișinău.

Rezervă acum locul în autobuz și noi îți vom asigura o călătorie de neuitat!

Rimini - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Stadion Romeo Neri (Plazzale del Popolo) lângă Arca de Augusto
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md