Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Reggio Emilia-Chisinau

Transport Pasageri Reggio Emilia-Chisinau

Descoperă călătoria sigură și confortabilă între Reggio Emilia și Chișinău cu Eurotransport, compania care se evidențiază prin servicii de transport de pasageri de încredere. Avem o ruta regulată și șoferi cu experiență de peste 10 ani, asigurând fiecare călătorie fără griji și plină de satisfacții.

Echipa noastră de însoțitori de bord este atentă și profesionistă, întotdeauna acolo pentru a oferi asistență și confort pe parcursul călătoriei tale. Cu o atenție deosebită la detalii și o vastă experiență în domeniu, fiecare călătorie devine o experiență plăcută și lipsită de stres.

Șoferii noștri experimentați te duc în siguranță până la destinație!

Ne preocupăm de confortul și bunăstarea ta de-a lungul întregii călătorii. De aceea, oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, asigurându-ne că ai energie și răsfăț pe tot parcursul drumului.

Cu serviciile noastre de înaltă calitate și atenția noastră la detalii, Eurotransport este alegerea ideală pentru călătorii între Reggio Emilia și Chișinău. Experimentează confortul și siguranța cu Eurotransport și bucură-te de fiecare moment al călătoriei tale. Optează pentru experiență și profesionalism cu Eurotransport.

Rezervă acum și noi ne ocupăm de toate detaliile călătoriei tale!

Reggio Emilia - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Parc colete (Via Fratteli Manfredi 57/2-59)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md