Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Portogruaro-Chisinau

Transport Pasageri Portogruaro-Chisinau

Bun venit la Eurotransport, alegerea ideală pentru călătorii confortabile și sigure între Portogruaro și Chișinău! Ca lider în domeniul transportului, ne mândrim cu o rută regulată!

Cu șoferi și însoțitori de bord cu o vastă experiență de peste 10 ani, la Eurotransport vă garantăm că fiecare călătorie este condusă într-un mod sigur și profesionist. Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă oferi o experiență de călătorie fără griji, în care confortul dumneavoastră este prioritatea noastră principală.

Pe lângă personalul experimentat, ne străduim să vă oferim un nivel de confort deosebit pe tot parcursul călătoriei. La bordul nostru, veți găsi o selecție generoasă de facilități, inclusiv ceai, cafea și gustări, toate oferite gratuit pentru a vă face călătoria mai plăcută și relaxantă.

Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru a vizita prieteni sau familie, călătoria cu Eurotransport este garantată să fie una confortabilă și plăcută. Noi suntem aici pentru a vă asigura că fiecare moment al călătoriei dumneavoastră este lipsit de griji și că ajungeți la destinația dumneavoastră într-o stare excelentă.

Rezervați acum locul dumneavoastră pe ruta noastră regulată Portogruaro-Chișinău și experimentați confortul și profesionalismul oferit de Eurotransport!

Portogruaro - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Benzinăria Eni (Viale Pordenone 78/A, 30026)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md