Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Pesaro-Chisinau

Transport Pasageri Pesaro-Chisinau

Bun venit la bordul autobuzelor Eurotransport! Să pornim în călătoria noastră de la Pesaro la Chișinău! Suntem aici să vă oferim o experiență de călătorie memorabilă și confortabilă!

Echipa noastră de însoțitori de bord, profesioniști și prietenoși, vă întâmpină cu brațele deschise și vă asigură că fiecare aspect al călătoriei dumneavoastră este acoperit. Cu experiență și pasiune pentru ceea ce fac, ei sunt aici să vă ofere asistență și să vă facă călătoria cât mai plăcută posibil.

Autobuzele noastre moderne și confortabile sunt pregătite să vă ducă în siguranță la destinație. De la scaunele comode la facilitățile moderne, vă asigurăm că veți călători în confort și siguranță.

Pe lângă confortul oferit de autobuzele noastre, vă aducem și o serie de servicii premium. Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit pe parcursul călătoriei, pentru a vă face călătoria cât mai plăcută și confortabilă, lipsită de alte cheltuieli!

Ruta noastră este concepută pentru a vă oferi o călătorie relaxantă între Pesaro și Chișinău. Indiferent de scopul călătoriei dumneavoastră, suntem aici să vă asigurăm că veți ajunge la destinație cu zâmbetul pe buze și cu amintiri frumoase.

Rezervă acum locul în călătoria ta de la Pesaro la Chișinău! Lasă restul în grija noastră!

Pesaro - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Piaza Stefanini, Centrul Comercial Rossini
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md