Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Pegognaga-Chisinau

Transport Pasageri Pegognaga-Chisinau

Descoperă ruta regulată Pegognaga-Chișinău cu Eurotransport, compania cu o vastă experiență în transportul confortabil și sigur. Cu șoferi și însoțitori de bord cu peste 10 ani de experiență, garantăm călătorii plăcute și relaxante pentru toți pasagerii noștri.

La bordul nostru, vei găsi un mediu confortabil și primitoare, unde îți poți bucura de o ceașcă de cafea sau ceai, împreună cu gustări, precum și un prânz gratuit. Ne străduim să facem călătoria ta cu Eurotransport una memorabilă și lipsită de griji.

Pe lângă serviciile noastre excelente, avem grijă ca fiecare călător să se simtă în siguranță pe întreaga durată a călătoriei. Echipajul nostru este instruit să ofere asistență și confort, astfel încât tu să te poți relaxa și să te bucuri de călătoria ta fără griji.

Chișinău, destinația finală a călătoriei noastre, te întâmpină cu farmecul său unic. Orașul este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, atmosfera vibrantă și ospitalitatea sa călduroasă. Descoperă frumusețea și cultura acestui oraș fascinant după o călătorie plăcută și confortabilă cu Eurotransport.

Rezervă acum și pregătește-te pentru o călătorie confortabilă, plăcută și sigură către Chișinău cu Eurotransport1

 
 
 

 

Pegognaga - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Autogrill Pegognaga
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md