Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Parma-Chisinau

Transport Pasageri Parma-Chisinau

Descoperă călătoria perfectă între Parma și Chișinău cu Eurotransport - experți în confort și siguranță! Cu o ruta regulată și șoferi cu experiență de peste 10 ani, ne asigurăm că fiecare călătorie este lipsită de griji și plină de satisfacție.

La Eurotransport, suntem dedicați să oferim o experiență de călătorie extraordinară! Cu însoțitori de bord atenți și prietenoși, te vei simți întotdeauna în siguranță și confort pe întreaga durată a călătoriei. Noi ne gândim la toate detaliile ca tu să ai o călătorie extraodinară!

În plus, ne preocupăm de nevoile tale de nutriție și hidratare. Oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, pentru ca fiecare călătorie să fie una plăcută și energizantă.

Cu serviciile noastre de înaltă calitate și atenția noastră la detalii, Eurotransport este alegerea ideală pentru călătorii între Parma și Chișinău.

Experimentează călătoria la un alt nivel cu noi și bucură-te de fiecare moment al drumului. Optează pentru siguranță, confort și experiență cu Eurotransport.

Rezervă acum și fă-ți bagajele!

Parma - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Mag. Esselunga (Via Emilia Est, lângă Arca San Lazero)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md