Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Palmanova-Chisinau

Transport Pasageri Palmanova-Chisinau

Bine ai venit la Eurotransport - partenerul tău de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Palmanova și Chișinău! Cu o ruta regulată și o echipă dedicată de profesioniști, ne angajăm să facem fiecare călătorie una plăcută și fără griji.

La Eurotransport, ne preocupăm de confortul și siguranța pasagerilor noștri. De aceea, toți șoferii noștri au o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu, asigurându-se că fiecare călătorie este una sigură și liniștită. În plus, avem însoțitori de bord prietenoși care sunt mereu la dispoziția ta pentru a te asista și a te ajuta cu orice ai nevoie.

În timpul călătoriei cu Eurotransport, nu trebuie să-ți faci griji pentru poftele tale sau pentru nevoile tale de bază. Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit pentru a-ți asigura o călătorie cât mai plăcută și confortabilă posibil.

Când alegi Eurotransport, alegi nu doar o călătorie, ci și o experiență. Fiecare detaliu este gândit pentru a-ți oferi o călătorie confortabilă și fără griji. De la serviciul nostru impecabil la confortul oferit în autobuzele noastre moderne, ne străduim să facem fiecare călătorie cu Eurotransport una memorabilă.

Rezervă acum și pregătește-te să te bucuri de o călătorie confortabilă și plină de aventură cu Eurotransport între Palmanova și Chișinău!

Palmanova - Chisinau
100 eur
Stația de plecare:
Centrul comercial Conforama
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md