Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Modena-Chisinau

Transport Pasageri Modena-Chisinau

Bine ați venit la bordul autobuzelor dedicată rutei Modena - Chișinău oferită de Eurotransport! Suntem mândri să vă aducem o experiență de călătorie inegalabilă, combinând confortul cu profesionalismul și siguranța.

La Eurotransport, înțelegem că fiecare călătorie este specială, iar de aceea ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii posibile. Cu o ruta regulată între Modena și Chișinău, vă punem la dispoziție un program de călătorie convenabil și comod graficului dumneavoastră!.

Echipa noastră de șoferi și însoțitori de bord are o vastă experiență, având peste 10 ani de activitate în domeniu. Acest lucru vă garantează că veți călători în siguranță și confort pe întreaga durată a călătoriei. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să vă ofere o experiență plăcută și fără griji.

Pe parcursul călătoriei cu Eurotransport, ne asigurăm că vă simțiți întotdeauna ca acasă. Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit pentru a vă face călătoria mai plăcută. Aceste servicii adaugă un plus de confort și ospitalitate călătoriei dvs.

Cu Eurotransport, călătoria devine o experiență memorabilă și plăcută. Suntem aici pentru a vă asigura că ajungeți la destinația dvs. în cel mai confortabil și sigur mod posibil. Așadar, nu ezitați să alegeți Eurotransport pentru călătoria dvs. între Modena și Chișinău!

Rezervă acum și să pornim la drum!

Modena - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Modena Sud, Benzinaria Esso (str. Vignolese 1601, vis a vis de hotel-restaurant Albergo)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md