Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Mantova-Chisinau

Transport Pasageri Mantova-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, liderul în transportul regulat între Mantova și Chișinău! Ne mândrim cu o experiență vastă în domeniu și suntem dedicați să vă oferim cea mai plăcută și confortabilă călătorie posibilă.

Cu o echipă de șoferi și însoțitori de bord cu o experiență combinată de peste 10 ani, vă garantăm că veți călători în siguranță și confort. Ne angajăm să vă asigurăm că fiecare călătorie este una plăcută și lipsită de griji.

Pe lângă experiența noastră, ne preocupăm și de confortul dvs. Pe durata călătoriei, vă oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit, pentru a vă face călătoria cât mai confortabilă și plăcută posibil.

Eurotransport vă oferă o rută regulată, astfel încât să puteți planifica călătoriile cu ușurință și să aveți certitudinea că veți ajunge la destinație la timp și în siguranță.

Încrederea noastră în serviciile noastre este reflectată în faptul că suntem cea mai bună opțiune pentru călătoriile dvs. între Mantova și Chișinău. Cu Eurotransport, călătoria devine nu doar un mijloc de transport, ci o experiență de neuitat.

Rezervați acum pentru o călătorie confortabilă, sigură și plăcută cu Eurotransport între Mantova și Chișinău!

Mantova - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Mantova Sud, dupa telepas pe rotunda (Centru Outlet)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md