Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Ljubljana-Chisinau

Transport Pasageri Ljubljana-Chisinau

Bun venit la Eurotransport, sursa ta de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Ljubljana și Chișinău! Cu o ruta regulată și echipaj experimentat, suntem alegerea perfectă pentru călătoria ta.

La Eurotransport, punem accent pe experiența călătoriei tale. Șoferii noștri, cu peste 10 ani de experiență în spate, asigură că fiecare călătorie este nu doar convenabilă, dar și plăcută și relaxantă. Alături de ei, avem însoțitori de bord care se asigură că toți pasagerii se simt confortabil și în siguranță pe tot parcursul călătoriei.

În plus, pentru a-ți face călătoria mai plăcută, oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit pe parcursul călătoriei. Astfel, te poți bucura de o pauză relaxantă și poți savura gustările noastre proaspete în timp ce te îndrepți către destinația ta.

Cu Eurotransport, nu doar că ajungi la destinație în siguranță, dar o faci și într-un mod confortabil și relaxant. Ne mândrim cu serviciul nostru de înaltă calitate și cu atenția noastră la detalii pentru a asigura că fiecare călătorie este una memorabilă.

Rezervă acum locul tău pe ruta noastră Ljubljana-Chișinău și pregătește-te pentru o călătorie excepțională cu Eurotransport!

Ljubljana - Chisinau
90 EUR
Stația de plecare:
Benzinării Autostrada(Barje/Lukovica/Lom/Studenec)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md