Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Imola-Chisinau

Transport Pasageri Imola-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, compania de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Imola și Chișinău! Cu o experiență vastă și o echipă dedicată, ne mândrim cu serviciile noastre de transport de înaltă calitate.

Ruta noastră regulată asigură că călătorii ajung la destinație în mod convenabil și rapid. Șoferii noștri cu experiență de peste 10 ani sunt profesioniști dedicați, care pun siguranța și confortul călătorilor pe primul loc.

La bordul nostru, veți întâlni însoțitori de bord amabili și bine pregătiți, gata să vă ofere asistență și să vă facă călătoria cât mai plăcută posibil. Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânzuri gratuite pentru a vă menține revigorați pe parcursul călătoriei.

Ne străduim să vă oferim o experiență de călătorie fără griji și relaxantă. Fiecare detaliu al călătoriei este atent gestionat pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Rezervați acum locul pentru călătoria dvs. cu Eurotransport pe ruta Imola - Chișinău și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie plină de confort și siguranță!

Imola - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Pe rotunda linga Telepass
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md