Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Fano-Chisinau

Transport Pasageri Fano-Chisinau

Cu Eurotransport ai cea mai minunată călătorie de la Fano către Chișinău! Ne bucurăm să vă avem alături pentru o călătorie ce promite să îți aducă confort, satisfacție și mulțumire!

Echipa noastră de șoferi și însoțitori de bord au peste 10 ani de experiență. Sunt bine pregătiți să vă ofere asistență și să vă facă călătoria cât mai plăcută posibil. 

Vă oferim băuturi calde și gustări și mese la restaurant complet gratis! Așadar, cu Eurotransport, după ce cumperi un bilet uiți de alte chelutuieli!

Autobuzele noastre sunt dotate cu cele mai bune tehnologii și facilități pentru a vă asigura o călătorie sigură și confortabilă. De la scaunele comode și moderne, ne străduim să vă oferim o experiență de călătorie la cel mai înalt nivel.

Ruta noastră este concepută pentru a vă oferi o călătorie fără griji și plină de confort. Indiferent de motivele călătoriei dumneavoastră, suntem aici să vă oferim o experiență adaptată nevoilor și preferințelor dvs.

Alăturați-vă nouă în călătoriile voastre de la Fano la Chișinău. Rezervați acum și pregătiți-vă bagajele să vă bucurați de o călătorie relaxantă. De restul ne ocupăm noi!

Fano - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Magazin Coop, Via Torquato Tasso 31
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md