Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Faenza-Chisinau

Transport Pasageri Faenza-Chisinau

Bun venit la Eurotransport! Suntem partenerul tău de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Faenza și Chișinău. Cu o echipă experimentată și servicii de calitate superioară, ne străduim să facem călătoria ta cât mai plăcută posibil.

Ruta noastră regulată este proiectată pentru a oferi călătorilor o experiență plăcută și convenabilă. Cu șoferii noștri experimentați la volan, te asigurăm că vei ajunge la destinație în siguranță și la timp.

La bordul nostru, vei fi întâmpinat de însoțitori de bord atenți și ospitalieri, pregătiți să-ți ofere asistență și să-ți facă călătoria cât mai plăcută. Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânzuri gratuite pentru a-ți face călătoria cât mai ușoară.

Ne dedicăm să-ți oferim o experiență de călătorie fără probleme și relaxantă. Fiecare detaliu al călătoriei este atent gestionat pentru confortul și satisfacția ta.

Rezervă-ți acum locul pentru călătoria ta cu Eurotransport pe ruta Faenza - Chișinău și pregătește-te să te bucuri de o călătorie plină de confort și siguranță!

Faenza - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Via Granarolo, 167/A, Centru IEMCA
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md