Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Eforie Sud-Chisinau

Transport Pasageri Eforie Sud-Chisinau

Bine ați venit la serviciul nostru de transport regulat între Eforie Sud și Chișinău! Noi vă asigurăm călătorii confortabile și sigure între cele două destinații.

Echipa noastră de șoferi profesioniști și experimentați se străduiește să ofere o experiență de călătorie fără probleme și plăcută. Cu ani de experiență în spate, aceștia sunt dedicați să vă ofere o călătorie relaxantă și în siguranță.

Ruta noastră regulată între Eforie Sud și Chișinău este perfectă pentru cei care călătoresc frecvent între cele două orașe, deoarece vă permite să vă planificați călătoriile în funcție de nevoile dumneavoastră.

La bordul nostru, vă așteaptă un nivel ridicat de confort. Autobuzele noastre sunt echipate cu facilități moderne, inclusiv scaune confortabile, pentru a vă asigura că călătoria dumneavoastră este plăcută și relaxantă.

Ne angajăm să vă oferim o experiență de călătorie de neuitat, cu atenție la detalii și suport pe tot parcursul călătoriei, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie în deplină siguranță.

Alăturați-vă nouă pentru o călătorie fără griji și plină de confort între Eforie Sud și Chișinău. Rezervați-vă locul acum ușor și experimentați diferența călătoriei cu noi din Eforie Sud spre Chișinău.

 

Eforie Sud - Chisinau
650 MDL (165 RON)
Stația de plecare:
Statia de la COMPLEX
Stația de sosire:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md