Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Venezia

Transport Pasageri Chisinau-Venezia

Bine ați venit la Eurotransport, compania de încredere pentru călătorii confortabile și sigure! Experimentați o călătorie fără griji de la Chișinău la Veneția cu ruta noastră regulată, care vă aduce o combinație perfectă de confort și aventură.

Cu ani de experiență în spatele nostru, echipa noastră de șoferi și însoțitori de bord vă asigură că veți călători în deplină siguranță și confort. Toți șoferii noștri au o experiență vastă de peste 10 ani, ceea ce garantează o călătorie fără evenimente neplăcute.

În timpul călătoriei, vă invităm să vă bucurați de facilitățile noastre premium. Oferim ceai, cafea și gustări gratuite pentru a vă face călătoria cât mai plăcută și confortabilă posibil. Iar pentru cei care doresc să se relaxeze pe parcurs, avem inclus în pachet și un prânz delicios.

Pe lângă experiența noastră de călătorie de neegalat, vă invităm să descoperiți farmecul și frumusețea orașului de destinație, Veneția. Cu canalele sale romantice, arhitectura impresionantă și gastronomia delicioasă, Veneția este o destinație care vă va captiva sufletul.

Rezervați-vă locul acum pentru a vă asigura că nu pierdeți oportunitatea de a experimenta călătoria noastră extraordinară de la Chișinău la Veneția! Alăturați-vă Eurotransport pentru o călătorie fără griji și plină de aventură!

Chisinau - Venezia
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Preganziol sau Spinea
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md