Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Pesaro

Transport Pasageri Chisinau-Pesaro

Bine ați venit la Eurotransport, compania de transport cu o vastă experiență în asigurarea unei călătorii comfortabile și sigure de la Chișinău până la Pesaro și retur. Cu o rută regulată și șoferi cu experiență de peste 10 ani, vă garantăm că veți ajunge la destinație într-un mod rapid și fără griji.

La bordul nostru, veți găsi nu doar șoferi profesioniști, ci și însoțitori atenți care sunt mereu pregătiți să vă ofere cea mai plăcută experiență de călătorie. Pentru a vă face călătoria mai comfortabilă, vă oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit în timpul călătoriei.

Pe lângă călătoria confortabilă și plăcută, vă garantăm și un nivel înalt de siguranță, deoarece punem mereu accent pe întreținerea și verificarea constantă a vehiculelor noastre.

Sosit la destinația finală, Pesaro, veți fi întâmpinați de farmecul său mediteranean, plajele sale însorite și atmosfera relaxantă, perfectă pentru o vacanță de neuitat.

Rezervați acum locul dvs. la bordul nostru și bucurați-vă de o călătorie fără griji și plină de confort cu Eurotransport!

Chisinau - Pesaro
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Piaza Stefanini, Centrul Comercial Rossini
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md