Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Pegognaga

Transport Pasageri Chisinau-Pegognaga

Bine ați venit la Eurotransport, compania care vă oferă călătorii de neuitat pe ruta Chișinău-Pegognaga! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, șoferii și însoțitorii noștri de bord vă asigură călătorii sigure și confortabile în fiecare zi.

Călătoria cu Eurotransport este mai mult decât o simplă deplasare de la un oraș la altul - este o experiență plină de confort și plăcere. Ruta noastră este regulată, astfel încât puteți conta întotdeauna pe noi pentru a ajunge la destinație la timp.

La bordul nostru, vă așteaptă ceai, cafea și gustări, iar pentru o călătorie și mai plăcută, vă oferim inclusiv un prânz gratuit. Ne dorim ca fiecare călătorie să fie una memorabilă și relaxantă, de aceea punem accent pe confortul dumneavoastră de la început până la sfârșitul călătoriei.

Destinația noastră, Pegognaga, vă așteaptă cu farmecul său specific, oferindu-vă oportunități de explorare și relaxare. Fiind situat în regiunea Lombardia din Italia, Pegognaga vă va încânta cu peisaje pitorești și o atmosferă autentică.

Așadar, rezervați acum locul dumneavoastră la bordul Eurotransport și pregătiți-vă pentru o călătorie confortabilă și sigură către destinația dorită!

Chisinau - Pegognaga
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Autogrill Pegognaga
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md