Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Modena

Transport Pasageri Chisinau-Modena

Bine ați venit la Eurotransport, alegerea de încredere pentru călătoriile dvs. dintre Chișinău și Modena! Cu o experiență vastă în domeniu, ne străduim să vă oferim cea mai confortabilă și plăcută călătorie posibilă, asigurându-ne că fiecare aspect al călătoriei dvs. este tratat cu atenție și profesionalism.

Eurotransport este cunoscut pentru ruta noastră regulată între aceste două orașe vibrante. Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru agrement, suntem aici să vă oferim o călătorie sigură și confortabilă în fiecare etapă a drumului.

Cu șoferi și însoțitori de bord cu experiență de peste 10 ani, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de călătoria dvs. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să vă ofere cea mai bună experiență posibilă, asigurându-se că ajungeți la destinația dvs. în timp util și în condiții optime.

La bordul nostru, vă veți bucura de servicii excelente, inclusiv ceai, cafea, prânz și gustări gratuite, astfel încât să vă simțiți răsfățați și confortabili pe parcursul călătoriei dvs. Ne străduim să facem fiecare moment al călătoriei dvs. unul plăcut și memorabil.

Ajungând în Modena, veți descoperi un oraș plin de farmec și istorie. De la renumitul său patrimoniu cultural la deliciile culinare locale, Modena vă va încânta cu fiecare colț pe care-l explorați.

Rezervați-vă acum locul pentru următoarea dvs. călătorie cu Eurotransport și bucurați-vă de o experiență de neuitat între Chișinău și Modena!

Chisinau - Modena
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Modena Sud, Benzinaria Esso (str. Vignolese 1601, vis a vis de hotel-restaurant Albergo)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md