Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Mantova

Transport Pasageri Chisinau-Mantova

Bine ați venit la Eurotransport, compania cu experiență care vă aduce confortabil de acasă la destinația dumneavoastră. Cu o ruta regulată între Chișinău și Mantova, ne mândrim să vă oferim o călătorie sigură și plăcută în fiecare etapă a drumului.

Cu șoferi și însoțitori de bord cu experiență de peste 10 ani, vă puteți relaxa știind că sunteți în mâini sigure. Ei sunt pregătiți să vă ofere asistență și să vă asigure o călătorie lină și fără griji.

La bordul nostru, vă așteaptă facilități pentru a face călătoria dumneavoastră cât mai confortabilă posibil. Oferim ceai, cafea, prânz și gustări gratuite, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de peisajul schimbător în timp ce traversăm drumul.

Mantova, cu farmecele sale istorice și culturale, vă așteaptă să o descoperiți. Fiind un oraș bogat în artă și arhitectură, veți avea ocazia să vă bucurați de atmosfera unică și de ospitalitatea localnicilor.

Rezervați-vă acum locul pentru următoarea călătorie cu Eurotransport și experimentați confortul și siguranța pe care le oferim. Drumul către Mantova nu a fost niciodată atât de plăcut!

Chisinau - Mantova
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Mantova Sud, dupa telepas pe rotunda (Centru Outlet)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md