Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Ljubljana

Transport Pasageri Chisinau-Ljubljana

Bine ai venit la Eurotransport, compania de transport care îți oferă o experiență de călătorie extraordinară pe ruta Chișinău-Ljublijana! Cu o rută regulată și șoferi cu experiență de peste 10 ani, te asigurăm că vei călători în siguranță și confortabil.

La bordul nostru, vei fi întâmpinat de însoțitori amabili, gata să-ți ofere toate informațiile necesare și să se asigure că călătoria ta este una plăcută și fără griji. Eurotransport se angajează să-ți ofere cele mai bune condiții, iar pentru aceasta, am pregătit pentru tine ceai, cafea și gustări gratuite, astfel încât să te simți răsfățat pe întreaga durată a călătoriei.

Când ajungi la destinație, vei fi întâmpinat de farmecul orașului Ljubljana, capitala Sloveniei, unde vei descoperi o atmosferă vibranta și o arhitectură impresionantă. Cu străzi pitorești și o atmosferă boemă, Ljubljana te va captiva cu frumusețea și ospitalitatea sa.

Nu mai aștepta! Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să te bucuri de o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport pe ruta Chișinău-Ljublijana!

Chisinau - Ljubljana
90 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Benzinării Autostrada(Barje/Lukovica/Lom/Studenec)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md