Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Fano

Transport Pasageri Chisinau-Fano

Bine ai venit la Eurotransport - alegerea de încredere pentru călătorii confortabile și sigure de la Chișinău la Fano! Suntem mândri să vă oferim o rută regulată între aceste două orașe, garantând călătorii plăcute și fără griji pentru clienții noștri.

Cu ani de experiență în spate, șoferii noștri experimentați de peste 10 ani vă vor asigura călătoria în deplin confort și siguranță. În plus, pentru a vă face călătoria și mai plăcută, Eurotransport vă oferă servicii impecabile la bord. Însoțitori de bord atenți sunt mereu pregătiți să vă ofere asistență și informații utile pe parcursul călătoriei.

Dorim să vă simțiți ca acasă, așa că vă oferim acces la o gamă largă de facilități. De la ceai și cafea proaspătă până la gustări delicioase și chiar un prânz gratuit, ne asigurăm că fiecare moment al călătoriei dvs. este confortabil și plăcut.

Pe parcursul călătoriei, veți avea ocazia să vă bucurați de priveliști uimitoare și de peisaje variate între cele două orașe. În plus, la destinația dumneavoastră, Fano, veți fi întâmpinați de farmecul său pitoresc, cu străzi înguste pline de istorie și cultură.

Rezervați acum cu Eurotransport pentru o călătorie de neuitat între Chișinău și Fano. Alegeți confortul, siguranța și serviciile de înaltă calitate oferite de specialiștii noștri în călătorii!

Chisinau - Fano
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Magazin Coop, Via Torquato Tasso 31
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md