Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Eforie Sud

Transport Pasageri Chisinau-Eforie Sud

Bine ai venit la Eurotransport, liderul în furnizarea călătoriilor confortabile și sigure pe ruta Chișinău - Eforie Sud! Ne dedicăm să oferim o experiență de călătorie de neuitat, unde confortul și satisfacția clienților noștri sunt prioritare.

Cu ani de experiență în spate, echipa noastră de șoferi profesioniști sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de conducere sigură! Ne angajăm să ajungi la destinație confortabil și în timp util, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment al călătoriei tale.

Dar călătoria cu Eurotransport nu este doar despre destinație, ci și despre experiența pe care o oferim în timpul drumului. De la îmbarcare până la sosire, vei fi răsfățat cu ceaiuri, cafea și gustări gratuite, pentru a-ți face călătoria cât mai plăcută posibil.

Cu o rută regulată, poți planifica cu ușurință călătoriile tale către plajele din apropierea Eforie Sud. Și nu uita, rezervă acum pentru a-ți asigura un loc la bordul nostru, pentru o vacanță relaxantă la mare, care îți va aduce amintiri de neuitat!

Chisinau - Eforie Sud
650 MDL (165 RON)
Stația de plecare:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Stația de sosire:
Stația COMPLEX
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md