Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Cesena

Transport Pasageri Chisinau-Cesena

Descoperă o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport între Chișinău și Cesena! Noi, la Eurotransport, suntem mândri să vă oferim o rută regulată care să vă ducă direct la destinație, fără griji și fără întârzieri.

Cu șoferi cu experiență de peste 10 ani la volan și însoțitori de bord dedicați, poți fi sigur că vei ajunge la Cesena într-un mod plăcut și confortabil. Echipa noastră se angajează să vă ofere cea mai bună experiență de călătorie, asigurându-se că vă simțiți întotdeauna în siguranță și călătoriți fără griji.

Pe lângă serviciile noastre de înaltă calitate, oferim și facilități pentru a vă face călătoria cât mai plăcută posibil. Ceaiul, cafeaua, gustările și prânzul gratuit sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți savura în timp ce vă bucurați de confortul călătoriei.

După ce ai explorat toate frumusețile Chișinăului, te invităm să descoperi și farmecul specific al orașului Cesena, cu străzile sale înguste pline de istorie și cultura bogată.

Rezervă acum locul tău pe următoarea noastră călătorie Chișinău-Cesena și pregătește-te să trăiești o experiență de neuitat cu Eurotransport!

Chisinau - Cesena
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Plazzale dell Accoglienza (parcarea de lângă Telepass)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md