Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Cattolica

Transport Pasageri Chisinau-Cattolica

Bine ați venit la Eurotransport - compania de transport de încredere care vă oferă o rută regulată de la Chișinău la Cattolica! Ne mândrim cu experiența noastră vastă și cu angajamentul nostru de a vă oferi o călătorie sigură și confortabilă în fiecare călătorie.

Cu șoferi cu experiență de peste 10 ani la volan și însoțitori de bord atenți, vă garantăm că veți călători în siguranță și că veți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate. La bordul nostru, veți fi întâmpinați cu un zâmbet cald și veți avea la dispoziție ceai, cafea, gustări și prânz gratuit pentru a vă face călătoria mai plăcută și mai confortabilă.

Indiferent dacă călătoriți în interes de afaceri sau pentru agrement, vă asigurăm că experiența dumneavoastră cu Eurotransport va fi una confortabilă și plăcută. Vă invităm să vă bucurați de peisajele pitorești pe parcursul călătoriei noastre și să vă relaxați în timp ce vă îndreptați către destinația dumneavoastră.

Odată ajunși la Cattolica, veți fi întâmpinați de farmecul său tipic mediteranean, cu plaje frumoase și atmosferă relaxată. Aici puteți savura bucătăria italiană autentică, explorați străzile înguste pline de magazine și cafenele, sau vă puteți relaxa la soare pe plajele magnifice ale Rivierei Adriatice.

Rezervați-vă acum locul pentru următoarea călătorie cu Eurotransport și bucurați-vă de o experiență de neuitat către frumoasa destinație Cattolica!

Chisinau - Cattolica
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Parcarea lângă Telepas (Via Malpasso 1767)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md