Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Budapesta

Transport Pasageri Chisinau-Budapesta

Descoperă ruta regulată Chișinău-Budapesta cu Eurotransport, cea mai confortabilă și plăcută opțiune pentru călătorii sigure și relaxante! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transportului rutier, echipa noastră de șoferi și însoțitori de bord este dedicată să vă ofere cea mai bună experiență în călătorie.

La bordul nostru, veți fi întâmpinați cu o varietate de băuturi calde, inclusiv ceai și cafea, precum și gustări gratuite, pentru a vă asigura că călătoria dvs. este cât mai confortabilă posibil.

Pe parcursul călătoriei, veți avea parte de un confort deosebit, beneficiind de autobuze moderne și spațioase, echipate cu facilități care să vă facă călătoria mai plăcută.

Bucurați-vă de peisajele pitorești pe drumul către Budapesta, un oraș cu un farmec aparte, cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, băile termale și atmosfera vibrantă. Odată ajunși în Budapesta, veți putea explora bogata sa istorie și cultură, bucurându-vă de renumitele sale atracții turistice.

Rezervă acum locul pentru călătoria ta confortabilă și sigură cu Eurotransport pe ruta Chișinău-Budapesta și pregătește-te să trăiești o experiență de neuitat!

Chisinau - Budapesta
80 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
McDonald's/Autostrada M0
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md