Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Brasov

Transport Pasageri Chisinau-Brasov

Bine ați venit la Eurotransport - liderul în călătorii confortabile și sigure între Chișinău și Brașov! Cu o experiență vastă în domeniu, ne-am dedicat să oferim călătorilor noștri o experiență plăcută și relaxantă de fiecare dată.

Eurotransport este cunoscut pentru ruta sa regulată și fiabilitatea serviciilor sale. Ne străduim să asigurăm că fiecare călătorie cu noi este lipsită de griji și confortabilă, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie în cele mai bune condiții posibile.

Când alegeți să călătoriți cu Eurotransport, nu numai că veți ajunge la destinație în timp util și în siguranță, dar veți avea și parte de o experiență de călătorie excepțională. Echipa noastră de șoferi experimentați și profesioniști vă va ghida în călătoria dumneavoastră, asigurându-se că fiecare călătorie este plăcută și fără probleme.

În plus, pentru a vă face călătoria cât mai confortabilă posibil, oferim ceai, cafea și gustări gratuite pe tot parcursul călătoriei. Astfel, vă puteți relaxa și savura fiecare moment al călătoriei dumneavoastră.

Indiferent dacă călătoriți în interes de afaceri sau pentru plăcere, cu Eurotransport veți experimenta confortul și siguranța de care aveți nevoie pentru a vă bucura de călătoria dumneavoastră. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie plăcută și relaxantă între Chișinău și Brașov!

Rezervă acum pentru a experimenta călătoria cu Eurotransport spre Brașov!

Chisinau - Brasov
25 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Gara feroviară
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md