Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Braila

Transport Pasageri Chisinau-Braila

Bine ați venit la Eurotransport, alegerea ideală pentru călătoria dumneavoastră confortabilă și sigură între Chișinău și Brăila! Cu o vastă experiență în domeniul transportului și o rută regulată bine stabilită, ne angajăm să vă oferim o experiență de călătorie fără griji.

Echipa noastră de șoferi profesioniști și bine pregătiți este dedicată să vă ofere o călătorie plăcută și fără probleme. Ne străduim să vă asigurăm că fiecare călătorie cu Eurotransport este o experiență relaxantă și confortabilă. Pentru a vă face călătoria mai plăcută, vă oferim ceai, cafea și gustări gratuite, pentru a vă asigura că vă simțiți revigorați pe parcursul întregului traseu.

Călătoriind cu Eurotransport, veți aprecia cu siguranță atenția noastră la detalii și angajamentul nostru față de confortul dumneavoastră. Fiecare călătorie este planificată și executată cu precizie, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de călătorie în deplină siguranță.

Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru plăcere, veți găsi că Eurotransport este alegerea ideală pentru călătoriile dumneavoastră între Chișinău și Brăila. Experimentați un nivel superior de confort și servicii excelente cu Eurotransport.

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în următoarea noastră călătorie și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie excepțională cu Eurotransport!

Chisinau - Braila
400 MDL (100 RON)
Stația de plecare:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Stația de sosire:
Benzinăria OMV de pe Centură
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md