Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Adjud

Transport Pasageri Chisinau-Adjud

Bine ați venit la Eurotransport - alegerea ideală pentru călătoriile dvs. regulate între Chișinău și Adjud! Ne mândrim cu o echipă de șoferi cu experiență de peste 10 ani și însoțitori de bord atent selectați, gata să vă ofere o experiență de călătorie fără probleme și sigură.

Cu ruta noastră regulată, vă oferim confort și predictibilitate în călătoriile dvs. - știm cât de important este să ajungeți la destinație la timp și în siguranță. La bordul nostru, veți găsi un ambient confortabil și plăcut, unde puteți relaxa și vă puteți bucura de călătoria dvs. Fiecare călător beneficiază de ceai, cafea, gustări gratuite, pentru a face călătoria dvs. cât mai plăcută posibil.

Fiecare aspect al călătoriei dvs. este îngrijit de către echipa noastră experimentată, astfel încât să vă puteți concentra doar pe momentele plăcute ale călătoriei. Siguranța este prioritatea noastră principală, iar șoferii noștri sunt instruiți să ofere o conducere prudentă și responsabilă în tot timpul călătoriei.

Rezervați acum pentru o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport între Chișinău și Adjud. Nu lăsați nimic să vă împiedice să ajungeți la destinație în stil și confort de neegalat!

Chisinau - Adjud
20 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Lângă Autogară
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md