Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Acqualagna

Transport Pasageri Chisinau-Acqualagna

Bine ai venit la Eurotransport - compania de încredere pentru călătoriile tale Chișinău-Acqualagna! Cu o ruta regulată și o echipă dedicată, te asigurăm că vei avea o experiență de călătorie excepțională.

La bordul nostru, vei fi însoțit de șoferi cu o vastă experiență de peste 10 ani în domeniu, gata să îți ofere o călătorie sigură și confortabilă. Ne-am angajat să-ți oferim nu doar o călătorie, ci o experiență de neuitat. De aceea, punem la dispoziția ta nu doar drumul, ci și o gamă largă de facilități. Oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, astfel încât să te simți întotdeauna confortabil și îngrijit în timpul călătoriei.

Echipa noastră este dedicată să facă fiecare călătorie cu Eurotransport una plăcută și memorabilă. Cu un focus deosebit pe comoditate și siguranță, ne asigurăm că vei ajunge la destinație odihnit și relaxat. Fiecare aspect al călătoriei tale este important pentru noi, de la confortul scaunelor la atenția la detalii oferită de însoțitorii noștri de bord.

Ajungând în pitorescul Acqualagna, vei fi întâmpinat de farmecul său unic. Acest oraș italian îți va oferi o experiență gastronomică memorabilă, fiind renumit pentru trufele sale deosebite și bucătăria sa autentică.

Alege Eurotransport pentru o călătorie plăcută, confortabilă și sigură.

Rezervă acum și bucură-te de o experiență de neuitat pe ruta Chișinău-Acqualagna!

Chisinau - Acqualagna
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Benzinaria Catria (Via Flaminia Nord, km 237, SP3) / Benzinăria Esso ( str. Flaminia, km 239)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md