Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Cattolica-Chisinau

Transport Pasageri Cattolica-Chisinau

Bun-venit la bord! Pornim în călătoria de la Cattolica către Chișinău! Noi, Eurotransport, o echipă cu experiență de aproape 20 de ani, suntem aici pentru a vă oferi o experiență de călătorie excepțională și memorabilă, începând cu momentul în care pășiți la bordul autobuzului nostru confortabil.

Echipa noastră de însoțitori de bord, calificați și amabili, vă întâmpină cu căldură și profesionalism, asigurându-se că fiecare aspect al călătoriei dumneavoastră este perfect. Cu experiență și atenție la detalii, ei sunt aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență de călătorie posibilă.

Autobuzele noastre moderne sunt concepute pentru a vă oferi o călătorie sigură și confortabilă pe tot parcursul drumului către destinație! Avem și șoferi care au misiunea să vă ducă în siguranță și confort!

Pe lângă confortul oferit de autobuzele noastre, noi avem grijă și de alte detalii! De la ceai și cafea aromată la gustări proaspete și prânzuri delicioase, ne străduim să vă facem călătoria cât mai plăcută și relaxantă.

Ruta noastră este concepută pentru a vă oferi o călătorie minunată!

Rezervați acum locul în călătoria noastră de la Cattolica la Chișinău și pregătiți-vă să vă bucurați de experiența unei călătorii la nivel premium și preț accesibil!

Cattolica - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Parcarea lângă Telepas (Via Malpasso 1767)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md