Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Carpi-Chisinau

Transport Pasageri Carpi-Chisinau

Bine ai venit la Eurotransport, compania care îți oferă călătorii de neuitat pe ruta Carpi - Chișinău! Suntem mândri să punem la dispoziția ta o experiență de călătorie inegalabilă, garantată de șoferii noștri experimentați cu o vechime de peste 10 ani.

Cu o rută regulată și un angajament ferm față de confortul și siguranța pasagerilor noștri, ne asigurăm că fiecare călătorie cu Eurotransport este una plăcută și relaxantă. Însoțitorii noștri de bord atent selecționați sunt mereu acolo pentru a te ajuta și a-ți face călătoria cât mai confortabilă posibil.

Ne preocupăm de nevoile tale, de aceea oferim o gamă largă de facilități pentru a-ți face călătoria mai plăcută. De la ceai, cafea și gustări gratuite, până la un prânz delicios inclus în prețul biletului, Eurotransport se asigură că fiecare moment petrecut în autocar este unul de relaxare și răsfăț.

Cu Eurotransport, călătoria nu este doar un mijloc de a ajunge la destinație, ci și o experiență de neuitat. Cu servicii de înaltă calitate, o rută bine stabilită și atenție la detalii, suntem dedicați să-ți oferim cea mai bună experiență de călătorie posibilă.

Rezervă acum și alege Eurotransport pentru călătorii de neuitat între Carpi și Chișinău.

Carpi - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Plazzale della Piscina 5 (parcarea la Piscină)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md