Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Brasov-Chisinau

Transport Pasageri Brasov-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, liderul în domeniul transportului rutier între Brașov și Chișinău! Suntem mândri să vă oferim o ruta regulată ce se distinge prin profesionalism și confort.

Echipa noastră dedicată, formată din șoferi cu o experiență de peste 10 ani și însoțitori de bord atent selecționați, este aici pentru a vă asigura o călătorie sigură și plăcută în fiecare etapă a drumului.

La bordul nostru, vă așteaptă nu doar o călătorie, ci o experiență completă. Servim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, pentru a vă face călătoria mai plăcută și mai confortabilă. Ne străduim să vă oferim un mediu relaxant și prietenos, unde vă puteți bucura pe deplin de fiecare moment al călătoriei.

Călătorind cu Eurotransport, veți beneficia de cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Fiecare detaliu este atent gestionat pentru a vă asigura că ajungeți la destinație în timp util și în cele mai bune condiții posibile.

Alegeți Eurotransport pentru călătoria dvs. și veți experimenta un serviciu de neegalat, menit să vă ofere o călătorie plăcută și relaxantă între Brașov și Chișinău.

Rezervați acum locul dvs. și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport!

Brasov - Chisinau
25 EUR
Stația de plecare:
Gara feroviară
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md