Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Adjud-Chisinau

Transport Pasageri Adjud-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport - alegerea sigură și confortabilă pentru călătorii regulate între Adjud și Chișinău! Cu o experiență de peste 10 ani, ne mândrim cu echipa noastră de șoferi experimentați și însoțitori de bord dedicați, gata să vă ofere o călătorie plăcută și sigură în fiecare zi.

La bordul nostru, vă așteaptă nu doar o rută regulată, ci și un nivel ridicat de confort și atenție la detalii. Ne preocupăm să vă facem călătoria cât mai plăcută, așa că vă oferim ceai, cafea, și gustări gratuite pe parcursul călătoriei. Pentru că știm că confortul dumneavoastră este prioritatea noastră, punem la dispoziție autobuze moderne și bine întreținute, astfel încât să vă simțiți în siguranță și relaxat pe tot parcursul călătoriei.

Indiferent că sunteți călători obișnuiți sau călătoriți pentru prima dată cu Eurotransport, vă asigurăm că veți experimenta o călătorie confortabilă și fără griji. Cu o atenție deosebită acordată nevoilor clienților noștri, suntem mereu aici pentru a vă oferi o experiență plăcută de călătorie.

Rezervați acum locurile dumneavoastră pentru următoarea călătorie cu Eurotransport și bucurați-vă de o călătorie fără griji și confortabilă între Adjud și Chișinău!

Adjud - Chisinau
20 EUR
Stația de plecare:
Lângă Autogara
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md