Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Acqualagna-Chisinau

Transport Pasageri Acqualagna-Chisinau

 
Călătorește cu Eurotransport de la Acqualagna la Chișinău! Ne bucurăm să vă avem alături pentru o călătorie rapidă și confortabilă!

La bordul nostru, veți întâlni o echipă dedicată de șoferi și însoțitoare de bord, pregătiți să vă ofere cele mai bune sfaturi și să vă asigure o călătorie plăcută. Cu amabilitate și profesionalismul la înălțime, noi suntem aici pentru a nu vă lipsi nimic pe toată durata călătoriei!

Autobuzele noastre moderne și bine echipate sunt concepute pentru a vă oferi o experiență de călătorie relaxantă și sigură. De la scaunele confortabile la ceai, cafea, gustări și prânzuri gratuite, fiecare aspect al călătoriei este gândit pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Ruta noastră regulată vă oferă flexibilitatea de a vă planifica călătoriile conform propriului program și propriilor preferințe. Fie că călătoriți în interes personal sau în pentru o vacanță, suntem aici să vă asigurăm o experiență de călătorie fără griji și plină de confort.

Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o călătorie de la Acqualagna la Chișinău. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie sigură și confortabilă alături de echipa Eurotransport!

 

Acqualagna - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Benzinaria Catria (Via Flaminia Nord, km 237, SP3) / Benzinăria Esso ( str. Flaminia, km 239)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md